Corona-update 13-5: praktijk volledig geopend voor fysiotherapie

Sinds woensdag 13-5 is onze praktijk weer volledig geopend voor fysiotherapie. Iedereen die een behandeling fysiotherapie nodig heeft kan een afspraak maken.

Mocht u bij ons een afspraak hebben, dan dragen de fysiotherapeuten in alle gevallen een mondkapje en in sommige gevallen andere extra beschermende middelen. U mag - als u dat prettig vindt - zelf ook en mondkapje gebruiken. U mag deze zelf meenemen of worden tegen betaling door ons vertrekt. Er zijn in de praktijk meerdere zichtbare en onzichtbare maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het besmettingsrisico met het Coronavirus zo klein mogelijk is. U dient zich als patiënt ten alle tijden aan de regels te houden die momenteel gelden in onze praktijk. Indien dat niet het geval is wordt er geen behandeling uitgevoerd. De patiëntregels kunt u nalezen op deze website. Klik hier voor onze Factsheet Coronamaatregelen.

Voorlopig is er nog geen Fysiosport en MTT.

Hopelijk tot snel in onze praktijk! 

Voor advies over een nieuwe klacht of aandoening kunt u ook een afspraak maken voor een telefonisch fysiotherapeutisch consult met 1 van onze fysiotherapeuten.

De balie is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur via telefoonnummer 0180 - 580222. Tevens kunt u ons bereiken via WhatsApp 06 - 22193110 of e-mail waterpoort@fysiokrimpen.nl