Beweeggroep Parkinson

Is bij u de diagnose Parkinson gesteld?
Dan bestaat voor u nu de mogelijkheid om in uw eigen dorp, in groepsverband en onder deskundige begeleiding van fysiotherapeut Yvonne den Otter uw kracht, lenigheid, conditie, coördinatie, reactiesnelheid, balans en evenwicht te verbeteren. Ook looptraining, valpreventie en valtraining komt aan de orde. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om met andere Parkinsonpatiënten ervaringen uit te wisselen.

Wanneer
Elke maandag van 10.15 tot 11.15 en elke donderdag van 11.15 tot 12.15 uur. Komt u gerust een keer kijken of neem deel aan een proeftraining.

Parkinsonnet
Wij zijn aangesloten bij ParkinsonNet - het landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen van patiënten met de ziekte van Parkinson.

Vergoeding
Op verwijzing van de neuroloog, revalidatie-arts of huisarts kunt u deelnemen aan de beweeggroep Parkinson. Behandeling bij de ziekte van Parkinson valt onder reguliere fysiotherapie en wordt (deels) vergoed als u een aanvullende verzekering heeft maar veelal ook vanuit de basisverzekering. Hoeveel behandelingen u vergoed krijgt heeft te maken met welke polis u heeft afgesloten. Kijk voor meer informatie in uw polisvoorwaarden.

Aanmelden
Klik hier voor het online aanmeldingsformulier of stuur ons een e-mail met het verzoek om een keer te komen kijken of mee te doen.