Fysiotherapie na Corona

Het Coronavirus

Het is inmiddels algemeen bekend dat besmetting met het Coronavirus een flinke aanslag kan zijn op het lichaam. Zowel voor mensen die in het ziekenhuis hebben gelegen als voor mensen die de ziekte thuis hebben doorgemaakt. Beide groepen blijken na herstel van de infectie soms nog ernstig verzwakt en hebben baat bij het opbouwen van spierkracht en conditie hun dagelijkse activiteiten weer op te pakken. Een revalidatietraject kan hierbij van grote meerwaarde zijn.

Deskundige begeleiding

Binnen Fysiotherapie de Waterpoort hebben Susanne Spaapen en Fleur Huiszoon zich gespecialiseerd in de eerstelijns revalidatie van ex-coronapatiënten. Zij hebben de scholingen van Chronisch ZorgNet en/of het KNGF gevolgd om extra kennis op te doen over de revalidatie van ex-Coronapatiënten.

Multidisciplinair

Om patiënten zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen, is er samenwerking gezocht met andere zorgverleners in de regio. Er is een lokaal netwerk opgezet van diëtist, ergotherapeut, logopedist en fysiotherapeut, die als netwerk terug kunnen koppelen naar de huisarts. Door deze samenwerking is er onder andere ook aandacht voor voeding, energieverdeling, ademhalingsoefeningen en mentale aspecten. Klik hier voor de flyer van het Coronanetwerk.

Vergoeding

Als u een verwijzing heeft van de huisarts of specialist worden de fysiotherapeutische behandelingen uit de basisverzekering vergoed tot maximaal 50x. Eventueel is verlenging mogelijk.

Therapieën

Voor een volledig overzicht van alle therapieën opent u het hoofdmenu.

Afspraak inplannen

Online een afspraak inplannen. U kunt ook een mail sturen of contact met ons opnemen op telefoonnummer 0180 - 580 222.
afspraak maken
Logo Fysiotherapie Krimpen de Waterpoort zonder tekst Kleur
@ Fysiotherapie de Waterpoort | Website door Click Active Internet en Media
cross